Autor:

Nigellina sladká pochoutka z tmavého chleba

Snadné
Ingredience
Tmavý chléb
Plátky (třeba některý ze zde uvedených nebo slunečnicový apod.)
 
Smetanový sýr
(Gervais, lučina)
 
Lučina  
Pomazánkové máslo
Neochucené
 
Zavařenina
S kousky ovoce (nejlépe višňová)
 

Postup přípravy:

Plátky chleba namažeme silnější vrstvou sýra a poté navršíme zavařeninu - ani jedním nešetříme. Pak už si jen pochutnáváme.

Pro případné kritiky receptu: namazat chleba umí každý, ale kombinace zavařeniny s čerstvým sýrem není až zas tak obvyklá. Když jsem viděla připravovat tento mls Nigellu v televizi, neváhala jsem a zkusila. Je to móc dobré...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
2+
4.27 11 5 1
Redaktorka Jana Illéšová Domácí jogurt krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Nigellina sladká pochoutka z tmavého chleba

Komentáře

  1. Zita Matejkova   08.11.2007 | 19:50 | reagovat |

    Takže jsem dala 1!

  2. Zita Matejkova   08.11.2007 | 19:49 | reagovat |

    Nigella je nádherná ženská, která všechno připravuje s takovou lehkostí a ohromným apetitem,tento recept si připravila na svačinu s sebou, mohu jen potvrdit,že je to výborné.To je jídlo fajnšmekrů, kteří dokáží propojit různé chutě v lahůdku.Když někomu nechutná, ať to nejí.A hlavně vrstvy na chleba mazala tak silně, že jí to vytékalo z chleba a já na to dostala chuť.

  3. Daniella O.   08.11.2007 | 19:17 | reagovat |

    Di,tohle rozhodne musim vyzkouset.Miluji totiz tmavy chleb namazany slanym maslem,jahodovou marmeladou ,k tomu krupavou slaninu a vajicka na mekko.S tim syrem to musi byt dobrota. Ty petky dal asi nekdo, kdo jeste nikdy nedelal napriklad rajskou,svickovou nebo koprovou omacku,kde se slano-sladke chute take vzajemne propojuji. Dekuji za malou obmenu a davam 1!!!

  4. Silva Machová   08.11.2007 | 10:56 | reagovat |

    Pro Di:Nic si z toho nedělejte,a přispívejte dál!

  5. Ivana C.   08.11.2007 | 9:09 | reagovat |

    Já nemusím normální máslo, takže si pomazánkové máslo s džemem dávám už od tý doby, co tohle máslo existuje. A výborný!!

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web