Autor:

Nepravé halušky

Snadné
Ingredience
Bramborový knedlík  
Uzené maso
nebo pečené
 
Kysané zelí
(může být i vařené)
 
Rostlinný olej
nebo sádlo
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Přílohy, Uzené, Knedlíky

Maso a knedlíky nakrájíme na kousky, tuk (olej) rozehřejeme na pánvi, vhodíme nakrájené knedlíky s masem a opečeme do zlatova (poznáme podle knedlíků). Přidáme zelí a ještě chvíli prohřeme.

Tento recept dělám, když nám zbývá jakékoliv pečené maso a knedlíky. Je to velmi rychlé a chutné. Přeji dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Nepravé halušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web