Nepečená roláda

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g dětské piškoty
    • 150
      g máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce hnědý rum
  • Náplň
    • 100
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 3
      lžička kakao
    • žloutek 1 ks - lisovaný vařený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z těsta vyválíme placku, potřeme náplní a zarulujeme. My ji před Vánoci dáváme na terasu a pak se divíme, jak mizí. Opravdu vyjímečná!

Komentáře k receptu

  • barča
    barča |

    20. 11. 2006 17:41

    To je přece notoricky známé, že vánoční pečivo nejvíc chutná a mizí před Vánocemi. Pak už to nikdo nechce, všichni funí přejedením. Jen připomínám, že lze nesnědené zbytky pečiva zmrazit (pečlivě zabalit) a na Velikonoce jako když najdete.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    20. 11. 2006 16:10

    Musím vyzkoušet. Já znám kokosovou nepečenou roládu, kde je naopak těsto tmavé a náplň světlá.