Autor:

Neobvyklá sekaná

Střední
Ingredience
Mleté maso
směs hovězí a vepřové
1 kg
Vejce 1 ks
Houska
namočená v mléce a vymačkaná
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Koření
do mletého masa
1 lžička
Hořčice
ostrá nebo Harisa nebo pasta z feferonek
2 lžíce
Hlávkové zelí 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Maso na sekanou připravíme obvyklým způsobem. Z půlky hlávky zelí ostrým nožem vyřízneme vnitřní listy tak, aby nám vznikla jakási miska. Vytřeme ji hořčicí nebo Harisou nebo feferonkovou pastou, naplníme ji sekanou a upečeme. Krájíme na porce jako dort.

Podáváme s brambory a salátem z vyříznutého vnitřku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Neobvyklá sekaná

Komentáře

  1. Helena Štolbová   24.04.2007 | 11:14 | reagovat |

    Recept mě zaujal (jako ostatně všechny vaše recepty). Určitě vyzkouším co nejdříve.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web