Neobvyklá sekaná

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg mleté maso směs hovězí a vepřové
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks houska namočená v mléce a vymačkaná
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička koření do mletého masa
    • 2
      lžíce hořčice ostrá nebo Harisa nebo pasta z feferonek
    • 1
      ks hlávkové zelí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso na sekanou připravíme obvyklým způsobem. Z půlky hlávky zelí ostrým nožem vyřízneme vnitřní listy tak, aby nám vznikla jakási miska. Vytřeme ji hořčicí nebo Harisou nebo feferonkovou pastou, naplníme ji sekanou a upečeme. Krájíme na porce jako dort.
2
Podáváme s brambory a salátem z vyříznutého vnitřku.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Helena Štolbová
    Helena Štolbová |

    24. 4. 2007 11:14

    Recept mě zaujal (jako ostatně všechny vaše recepty). Určitě vyzkouším co nejdříve.