Autor:

Neobvyklá sekaná

Střední
Ingredience
Mleté maso
směs hovězí a vepřové
1 kg
Vejce 1 ks
Houska
namočená v mléce a vymačkaná
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Koření
do mletého masa
1 lžička
Hořčice
ostrá nebo Harisa nebo pasta z feferonek
2 lžíce
Hlávkové zelí 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Maso na sekanou připravíme obvyklým způsobem. Z půlky hlávky zelí ostrým nožem vyřízneme vnitřní listy tak, aby nám vznikla jakási miska. Vytřeme ji hořčicí nebo Harisou nebo feferonkovou pastou, naplníme ji sekanou a upečeme. Krájíme na porce jako dort.

Podáváme s brambory a salátem z vyříznutého vnitřku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Neobvyklá sekaná

Komentáře

  1. Helena Štolbová   24.04.2007 | 11:14 | reagovat |

    Recept mě zaujal (jako ostatně všechny vaše recepty). Určitě vyzkouším co nejdříve.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web