Nejrychlejší kuře

Hodnocení:

Moje:

50 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • hladká mouka
    • paprika - sladká
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme asi na 6 porcí, osolíme, opepříme. V misce rozmícháme hladkou mouku se sladkou paprikou až vznikne růžový prášek. V této směsi obalíme porce kuřete a smažíme ve fritovacím hrnci dokřupava (při 170 °C). Nejlepší příloha je chléb nebo pečivo, mísa zeleninového salátu a dressing podle chuti.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Kety
    Kety |

    14. 11. 2006 19:30

    jak dlouho smažím?? Je kuře propečené až ke kosti??

  • JANA NIESNEROVÁ
    JANA NIESNEROVÁ |

    6. 4. 2004 02:45

    KUŘE TAKTO UPRAVENÉ JE DOBRÉ A CELKEM PIKANTNÍ.VELMI RYCHLÁ UPRAVA.