Autor:

Nejlepší krém na dort

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Vanilkový pudink 2 ks
Mléko 500 ml
Cukr krystal 6 lžička
Tvaroh z vaničky 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Nejdříve uděláme klasický pudink podle receptu; pouze místo 1 balíčku do 500 ml dáme 2 balíčky a přidáme více cukru.
Pudink necháme zchladnout a pak zamícháme tvaroh.
Potom celý krém vyšleháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Nejlepší krém na dort

Komentáře

  1. Dáša   08.01.2015 | 13:07 | reagovat |

    Prosím, a dá se tento krém normálně barvit pot. barvami ?? Máslovo- pudink. nejde :)

    1. Kuchta buchta   05.10.2015 | 13:07 | reagovat |

      I máslovo pudinkový krém se dá barvit, neměla jsem s tím problém :) Barvila jsem jak práškovými bavrami (ty jsem si rozmíchala v malém množství vody) tak i gelovými.

  2. Tereza   13.12.2014 | 20:22 | reagovat |

    Moc dobrý krém :-) Mohu doporučit ;-)

  3. Anettttt   28.08.2014 | 11:47 | reagovat |

    muzu tento krem pouzit jako napln do palacinek? ;-) pokud je dobry na dortu, pak tim snad nic nezkazim?

    1. Kateřina   20.09.2014 | 9:12 | reagovat |

      Pod marcipán se nejlépe hodí krém nastavený moučnou kaší :-) ten neteče

  4. Týna D.   17.07.2014 | 21:17 | reagovat |

    Chtěla sem se zeptat jestli je krém vhodný i pod marcipánový potah ? :)

    1. Jája   18.07.2014 | 9:40 | reagovat |

      taky bych potřebovala vědět..dělám dort dnes

      1. Týna D.   21.07.2014 | 18:01 | reagovat |

        Tak jak to dopadlo ? :) protože tady se odpovědi nedočkám :D

        1. slunko100   23.07.2014 | 17:48 | reagovat |

          pod potah bych ho nedávala, je moc ,,mokrý" a hmota zteče. Tuto chybu jsem udělala minulý rok. teď mi poradili že pod marcipán mám dát jen tenoučkou vrstvu máslového krému. :-)

          1. Pavla-20   29.07.2014 | 8:28 | reagovat |

            To je pravda je lepší dát trochu máslového krému pod marcipán ...ale tuhle radu najdete v hodně diskuzích :-)

  5. Jitka   05.07.2014 | 14:38 | reagovat |

    Dobrý den, co když dám místo vanilkového pudinku jiný ? třeba kakaový ???

    1. Pavla-20   14.07.2014 | 21:23 | reagovat |

      Dá se použít klidně i kakaový i jiné příchutě nedávno jsem dělala pistáciový a všem chutnal...Nebo do vanilkového přimíchat rozpuštěnou čokoládu

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web