Autor:

Nejlepší krém na dort

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Vanilkový pudink 2 ks
Mléko 500 ml
Cukr krystal 6 lžička
Tvaroh z vaničky 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Nejdříve uděláme klasický pudink podle receptu; pouze místo 1 balíčku do 500 ml dáme 2 balíčky a přidáme více cukru.
Pudink necháme zchladnout a pak zamícháme tvaroh.
Potom celý krém vyšleháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1-
4.67 9 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 9x)

Komentáře k receptu: Nejlepší krém na dort

Komentáře

  1. Dáša   08.01.2015 | 13:07 | reagovat | závadný

    Prosím, a dá se tento krém normálně barvit pot. barvami ?? Máslovo- pudink. nejde :)

    1. Kuchta buchta   05.10.2015 | 13:07 | reagovat | závadný

      I máslovo pudinkový krém se dá barvit, neměla jsem s tím problém :) Barvila jsem jak práškovými bavrami (ty jsem si rozmíchala v malém množství vody) tak i gelovými.

  2. Tereza   13.12.2014 | 20:22 | reagovat | závadný

    Moc dobrý krém :-) Mohu doporučit ;-)

  3. Anettttt   28.08.2014 | 11:47 | reagovat | závadný

    muzu tento krem pouzit jako napln do palacinek? ;-) pokud je dobry na dortu, pak tim snad nic nezkazim?

    1. Kateřina   20.09.2014 | 9:12 | reagovat | závadný

      Pod marcipán se nejlépe hodí krém nastavený moučnou kaší :-) ten neteče

  4. Týna D.   17.07.2014 | 21:17 | reagovat | závadný

    Chtěla sem se zeptat jestli je krém vhodný i pod marcipánový potah ? :)

    1. Jája   18.07.2014 | 9:40 | reagovat | závadný

      taky bych potřebovala vědět..dělám dort dnes

      1. Týna D.   21.07.2014 | 18:01 | reagovat | závadný

        Tak jak to dopadlo ? :) protože tady se odpovědi nedočkám :D

        1. slunko100   23.07.2014 | 17:48 | reagovat | závadný

          pod potah bych ho nedávala, je moc ,,mokrý" a hmota zteče. Tuto chybu jsem udělala minulý rok. teď mi poradili že pod marcipán mám dát jen tenoučkou vrstvu máslového krému. :-)

          1. Pavla-20   29.07.2014 | 8:28 | reagovat | závadný

            To je pravda je lepší dát trochu máslového krému pod marcipán ...ale tuhle radu najdete v hodně diskuzích :-)

  5. Jitka   05.07.2014 | 14:38 | reagovat | závadný

    Dobrý den, co když dám místo vanilkového pudinku jiný ? třeba kakaový ???

    1. Pavla-20   14.07.2014 | 21:23 | reagovat | závadný

      Dá se použít klidně i kakaový i jiné příchutě nedávno jsem dělala pistáciový a všem chutnal...Nebo do vanilkového přimíchat rozpuštěnou čokoládu

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web