Nejlepší králík a velice jednoduchý

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • brambory

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka vložíte do pekáče, osolíte, trošku opepříte, posypete sladkou paprikou, může být větší množství aby chytl barvu. Vložíte celou cibuli neloupanou a spoustu česneku také neloupaného, nemusíte se bát, česnek tomu dodá správnou chuť. A dáte péct dokud králík nezměkne, ke konci přidáte máslo. Jako příloha jsou nejlepší brambory
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Eudicella
    Eudicella |

    16. 11. 2011 20:18

    Prodám králičí maso. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Eudicella
    Eudicella |

    15. 11. 2011 08:59

    Super recept,pokud by měl někdo zájem ,tak vám mohu prodat přebytky z domácího chovu. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Marie Pospíšilová
    Marie Pospíšilová |

    31. 7. 2009 10:54

    Jen bych dodala, že k některým pokrmům se přidává celá hlava česneku (oloupaná jen z nejtlustších slupek) a překrojená napříč. Česnek se může po upečení vyhodit nebo kdo má chuť, tak si ho z těch slupek vyšťourá. Ale je to delikatesa :-)

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    29. 7. 2009 13:11

    myslela jsem to jako p. Ivana, každý se v tom bude štourat, ale pokud by měl mít takto dodaný česnek více aroma, tak to bych mohla zkusit

  • H. Hospodyňka
    H. Hospodyňka |

    29. 7. 2009 09:09

    Nehledě na to, že neloupaná cibule (ty vrchní vrstvy - šustí jak píše paní Jana - taky loupu) dodá omáčce nebo i vývaru krásnou barvu.

  • Jana Ehnes
    Jana Ehnes |

    29. 7. 2009 08:12

    ja taky pridavam neloupany cesnek, kdyz pecu kralika. Oloupu ale takove to "susti" tak, aby mi zustala jen na posledni slupka. Takto pripraveny cesnek ma velice jemne aroma, nebojte se a vyzkousejte.

  • Ivana Císařová
    Ivana Císařová |

    29. 7. 2009 07:32

    No mě tyhle neloupaný česneky a cibule v jídle taky spíš odradí. Až je jídlo hotovo, tak se vtom vrtám, dokud všechny rozblemcaný šlupky nenajdu?

  • Jana Řezníčková
    Jana Řezníčková |

    29. 7. 2009 07:27

    Tak ty se určitě vyhodí... to snad nemusí autorka ani psát.....

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    28. 7. 2009 16:54

    a co těma šlupkama od cibule a česneku,??