Nebílovská cmunda

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g brambory
    • 1
      ks vejce 1-2
    • 150
      g hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      dl mléko horké
    • 1
      lžička majoránka
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pálivá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 200
      g uzené maso
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oškrabeme, nastrouháme, přidáme mouku, sůl, mléko, pálivou papriku, pepř, majoránku, česnek = připravíme si bramborákové těsto. Bramboráky osmažíme na sádle, přendáme na talíř a poklademe kysaným zelím, přidáme plátek ohřátého uzeného, posypeme strouhaným sýrem, přeložíme druhým bramborákem.
2
Podáváme se salátovými listy.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • Tonyk.
    Tonyk. |

    26. 8. 2006 16:28

    co já můžu k tomu dodat,víte lidi,k tomu kýbl piva a je to

  • Handula
    Handula |

    7. 8. 2006 09:58

    oóch to musí být dobrota, brzy určitě vyzkouším

  • Jana
    Jana |

    7. 8. 2006 09:14

    Pavle,to je božské už od pohledu.