Neandrtálská pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g hovězí svíčková nebo roštěnec
    • 1
      ks cibule menší
    • 1
      lžička hořčice
    • petrželka
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • worcestrová omáčka
    • 5
      plátek topinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné a opláchnuté maso umeleme na masovém strojku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a petrželku, sladkou papriku, pepř, sůl a vše dobře promícháme. Nakonec přidáme několik kapek worchestrové omáčky a promícháme.
2
Podáváme na topinkách.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Petra Plevová
    Petra Plevová |

    31. 5. 2006 20:27

    "Tataráček" - mňam! Pro někoho možná barbarské.Já si tenhle kulinářskej zážitek jednou za čas(většinou na úkor rodinného rozpočtu) dopřeju.