Autor:

Neandrtálská pomazánka

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
nebo roštěnec
150 g
Cibule
menší
1 ks
Hořčice 1 lžička
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Worcestrová omáčka  
Topinka 5 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Očištěné a opláchnuté maso umeleme na masovém strojku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a petrželku, sladkou papriku, pepř, sůl a vše dobře promícháme. Nakonec přidáme několik kapek worchestrové omáčky a promícháme.

Podáváme na topinkách.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Neandrtálská pomazánka

Komentáře

  1. Petra Plevová   31.05.2006 | 20:27 | reagovat |

    "Tataráček" - mňam! Pro někoho možná barbarské.Já si tenhle kulinářskej zážitek jednou za čas(většinou na úkor rodinného rozpočtu) dopřeju.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web