Autor:

Neandrtálská pomazánka

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
nebo roštěnec
150 g
Cibule
menší
1 ks
Hořčice 1 lžička
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Worcestrová omáčka  
Topinka 5 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Očištěné a opláchnuté maso umeleme na masovém strojku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a petrželku, sladkou papriku, pepř, sůl a vše dobře promícháme. Nakonec přidáme několik kapek worchestrové omáčky a promícháme.

Podáváme na topinkách.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Neandrtálská pomazánka

Komentáře

  1. Petra Plevová   31.05.2006 | 20:27 | reagovat |

    "Tataráček" - mňam! Pro někoho možná barbarské.Já si tenhle kulinářskej zážitek jednou za čas(většinou na úkor rodinného rozpočtu) dopřeju.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web