Námořnické řízky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
80 minut
1
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso řízek
    • šlehačka
    • pepř celý v nálevu
    • poličan pár koleček
    • hermelín
    • hnědý rum
    • kmín
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, okořeníme drceným kmínem, lehce poprášíme moukou a velmi krátce zprudka opečeme na pánvi. Potom dáme do pekáče, položíme na ně kolečka poličanu a zalijeme šlehačkou, v níž jsme rozmíchali panáka rumu a sójové omáčky. Nakonec poházíme několika kuličkami zeleného pepře a nahrubo na to postrouháme hermelín. A velmi zvolna zapékáme cca 1 hodinu.
2
Jako přílohu podáváme krokety.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.