Autor:

Námořnické řízky

80 minut PT0H80M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
 
Šlehačka  
Pepř celý
v nálevu
 
Poličan
pár koleček
 
Hermelín  
Hnědý rum  
Kmín  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky naklepeme, okořeníme drceným kmínem, lehce poprášíme moukou a velmi krátce zprudka opečeme na pánvi. Potom dáme do pekáče, položíme na ně kolečka poličanu a zalijeme šlehačkou, v níž jsme rozmíchali panáka rumu a sójové omáčky. Nakonec poházíme několika kuličkami zeleného pepře a nahrubo na to postrouháme hermelín. A velmi zvolna zapékáme cca 1 hodinu.
Jako přílohu podáváme krokety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Námořnické řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web