Autor:

Námořnické řízky

80 minut PT0H80M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
 
Šlehačka  
Pepř celý
v nálevu
 
Poličan
pár koleček
 
Hermelín  
Hnědý rum  
Kmín  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky naklepeme, okořeníme drceným kmínem, lehce poprášíme moukou a velmi krátce zprudka opečeme na pánvi. Potom dáme do pekáče, položíme na ně kolečka poličanu a zalijeme šlehačkou, v níž jsme rozmíchali panáka rumu a sójové omáčky. Nakonec poházíme několika kuličkami zeleného pepře a nahrubo na to postrouháme hermelín. A velmi zvolna zapékáme cca 1 hodinu.
Jako přílohu podáváme krokety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Námořnické řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web