Autor:

Naložený kozí sýr

Střední
Ingredience
Kozí sýr 750 g
Jarní cibulka 1 svazek
Cherry rajčátka 300 g
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Cukr 2 lžíce
Italské koření 1 lžička
Kari 2 lžička
Ocet 250 ml
Pomerančová šťáva 500 ml
Olivový olej 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

4 sklenice (po 350 ml)
na sklenici asi 640 kcal, 35 g bílkovin, 37 g tuků, 36 g sacharidů

1. Kozí sýr nakrájíme na hranolky. Lahůdkovou cibulku očistíme, omyjeme a nakrájíme na kous­ky velikosti sousta. Rajčata omyjeme, odstraní­me stopky a plody rozpůlíme. Sýr, cibuli a raj­čata střídavě vrstvíme do vymytých a suchých sklenic.

2. Na nálev prolisujeme česnek a svaříme ho se solí, pepřem, cukrem, italským kořením, karí, octem, pomerančovou šťávou a olivovým ole­jem lisovaným zastudena.

3. Necháme vychladnout, zalijeme kozí sýry se zeleninou a sklenice pevně uzavřeme. Uložíme nejméně na 4 dny do chladničky, aby se sýr dobře rozležel.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Naložený kozí sýr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web