Autor:

Naložená červená řepa

Střední
Ingredience
Červená řepa 1 kg
Rostlinný olej 4 lžíce
Cukr 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Fenykl 1/2 lžička
Ocet 4 lžíce
Křen 4 lžíce
Anýz 1/2 lžička

Postup přípravy:

Uvaříme řepu doměkka, oloupeme, nakrájíme nebo nastrouháme s křenem. Přidáme ocet, cukr, olej, sůl, fenykl, anýz a promícháme. Podle chuti ještě upravíme cukrem, solí a octem. Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 3x)

Komentáře k receptu: Naložená červená řepa

Komentáře

  1. MílaO   04.11.2016 | 10:56 | reagovat | závadný

    Proč olej? To je úplně zbytečné kazit takovou zdravou dobrotu olejem. :-(

  2. Beata   08.10.2014 | 10:38 | reagovat | závadný

    Když budu nakládař řepu už uvařenou a pak ji budu ještě dalších 20 min. sterilizovat, nebude už rozvařenáí? Díky.

  3. Tereza Jarčušková   25.11.2005 | 13:14 | reagovat | závadný

    Nie je potrebné sterilizovať, vydrží dlho aj bez sterilizovania, pokiaľ je v chlade.Ja používam namiesto anýzu a fenyklu rascu, nie je taká aromatizovaná a takto nám chutí viac.

  4. Zdeněk Bezručka   25.11.2005 | 12:59 | reagovat | závadný

    To je ten správný a nejlepší recept

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web