Naložená červená řepa

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg červená řepa
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička fenykl
    • 4
      lžíce ocet
    • 4
      lžíce křen
    • 0,5
      lžička anýz

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme řepu doměkka, oloupeme, nakrájíme nebo nastrouháme s křenem. Přidáme ocet, cukr, olej, sůl, fenykl, anýz a promícháme. Podle chuti ještě upravíme cukrem, solí a octem. Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut.

Komentáře k receptu

  • MílaO
    MílaO |

    4. 11. 2016 10:56

    Proč olej? To je úplně zbytečné kazit takovou zdravou dobrotu olejem. :-(

  • Beata
    Beata |

    8. 10. 2014 10:38

    Když budu nakládař řepu už uvařenou a pak ji budu ještě dalších 20 min. sterilizovat, nebude už rozvařenáí? Díky.

  • jarda
    jarda |

    21. 10. 2013 11:57

    <:-)

  • mariza
    mariza |

    26. 9. 2013 18:03

    asi jsem magor,ale jake množstvi řepy?váha ?kusy,jak velke? jestli vite děkuji m :-\

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    25. 11. 2005 13:14

    Nie je potrebné sterilizovať, vydrží dlho aj bez sterilizovania, pokiaľ je v chlade.Ja používam namiesto anýzu a fenyklu rascu, nie je taká aromatizovaná a takto nám chutí viac.

  • Zdeněk Bezručka
    Zdeněk Bezručka |

    25. 11. 2005 12:59

    To je ten správný a nejlepší recept