Naklíčené mungo fazole s kukuřicí II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapie
    • 1
      ks citron
    • 6
      lžíce olivový olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      šálek mungo - klíčky fazole
    • jarní cibulka 1 vázačka
    • 1
      lžička křenová hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklíčenou mungo fazoli smícháme s rozmraženou kukuřicí, nadrobno nakrájenou kapií, a na plátky nakrájenou mladou jarní cibulkou. Zalejeme zálivkou, kterou jsme si připravili rozmícháním šťávy z jednoho citronu, olivového oleje, sojové omáčky a z křenové hořčice.

Komentáře k receptu

  • marťan
    marťan |

    11. 5. 2013 21:16

    myslíte toto mungo? http://www.semena-rostliny.cz/bioosivo/443-pestovani-fazole-mungo-semena-klicky.html nebo jsou i jiné druhy? toto jsem si právě koupil, jsou to docela silné klíčky oproti ředkvičkám, které jsem měl minule..Vynikající !

  • Majka Přidalová
    Majka Přidalová |

    23. 5. 2007 13:07

    Ne, ne, nemusí, nechá se jen rozmrznout (my to tak rádi). Ale jestli chcete, můžete ji chvilku povařit, ve výsledném efektu by to vadit nemělo.:)

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    23. 5. 2007 12:41

    Majko, ta kukuřice se nemusí povařit? Zmražená je přece syrová.