Autor:

Nakládaný Romadúr

Snadné
Ingredience
Romadůr 2 ks
Tavený sýr
čtverečky
2 ks
Cibule 1 ks
Paprika - sladká 2 lžička
Pálivá paprika 1/2 lžička
Pepř mletý 1/2 lžička
Chilli 1 špetka
Mletý kmín  
Pivo  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Romadúr nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme.

Necháme uležet 3-4 dny v nepříliš teplé místnosti.

Pozor, objem se zdvojnásobí, podle množství použijte větší nádobu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Nakládaný Romadúr

Komentáře

  1. Liliem   27.06.2016 | 10:30 | reagovat |

    Dobrý den.Romadůr jsem naložila dle receptu bez taveného sýru.Po necelých třech dnech jsem sklenici otevřela a ochutnala,sýr byl hořký.Nevíte čím by to mohlo být? :-(

  2. albanez   12.01.2014 | 20:05 | reagovat |

    Je tu někdo kdo tohle zkoušel?Láká me to ale docela se toho bojimm:)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web