Nakládaný hermelín V.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hermelín
    • 2
      ks cibule
    • 5
      ks nové koření Kuliček
    • 5
      ks pepř celý Kuliček
    • feferonka Malá
    • 2
      ks snítka kopru
    • rostlinný olej Na zalatí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelín nakrájíme na osm dílků, na kolečka nakrájíme cibuli. Na dno lahve dáme cibuli, kopr, pepř, nové koření a kousek feferonky. Dále vložíme hermelín a postup opakujeme až je vše v lahvi.
2
Nakonec opatrně zalíváme olejem až je vše ponořeno. Uzavřeme lahev a uložíme na tři dny do chladu a po té mužeme kopnzumovati.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Kamila Řehková
    Kamila Řehková |

    7. 10. 2008 16:52

    Takto naložený hermelín je opravdu gurmánský zážitek pro chuťové buňky. Moc nám chutnal...

  • Petra
    Petra |

    28. 2. 2005 12:24

    Co kdyby se použil sušený kopr a nasypal se do rozřezaného hermelínu?...já místo kopru dávám provensálské koření a zasypávám červenou paprikou

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    24. 2. 2005 18:01

    Ještě tam přidávám česnek nakrájený na kolečka.