Nakládaný hermelín po provensálsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule větší
    • 4
      ks olivy
    • česneková pasta
    • olej
    • paprika - sladká
    • provensálská pasta nebo koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelíny rozkrojíme podélně. Jednu polovinu natřeme zevnitř provensálskou pastou (nebo posypem provensálským kořením), druhou natřeme česnekovou pastou, položíme kolečko cibule a rozpůlenou olivu. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu a dáme do sklenice. Lehce zaprášíme červenou paprikou na povrchu. Zalejeme olejem a dáme do lednice uležet na pár dní (záleží na zralosti hermelínu).
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.