Autor:

Nakládané fazolové lusky

Ingredience
Zelené fazolky
křehké, čerstvé
 
Sůl
na litr vody
10 g
Kyselina citronová
na litr vody
2 g
Cibule
na kolečka
 
Kopr  
Saturejka
nebo tymián
 
Nálev:
Voda 3 l
Ocet
8%
1 l
Cukr 240 g
Sůl 120 g
Pepř celý  
Nové koření  
Bobkový list  
Cukerin
na závěr
37 ks

Postup přípravy:

1. Z fazolek odkrojíme stopky a špičky, odstraníme nitě, dobře omyjeme a postupně vkládáme do vařící osolené a okyselené vody.
2. Vaříme do změknutí 5 až 10 minut.
3. Cedníkem vyjmeme a rychle zchladíme studenou vodou.
4. Do čistých sklenic vložíme cibuli, kopr, bobkový list, nové koření a saturejku nebo tymián.
5. Zalejeme ještě teplým nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme až 20 minut při 85°C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Nakládané fazolové lusky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web