Autor:

Nakládané fazolové lusky

Ingredience
Zelené fazolky
křehké, čerstvé
 
Sůl
na litr vody
10 g
Kyselina citronová
na litr vody
2 g
Cibule
na kolečka
 
Kopr  
Saturejka
nebo tymián
 
Nálev:
Voda 3 l
Ocet
8%
1 l
Cukr 240 g
Sůl 120 g
Pepř celý  
Nové koření  
Bobkový list  
Cukerin
na závěr
37 ks

Postup přípravy:

1. Z fazolek odkrojíme stopky a špičky, odstraníme nitě, dobře omyjeme a postupně vkládáme do vařící osolené a okyselené vody.
2. Vaříme do změknutí 5 až 10 minut.
3. Cedníkem vyjmeme a rychle zchladíme studenou vodou.
4. Do čistých sklenic vložíme cibuli, kopr, bobkový list, nové koření a saturejku nebo tymián.
5. Zalejeme ještě teplým nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme až 20 minut při 85°C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Nakládané fazolové lusky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web