Autor:

Nakládané fazolové lusky

Ingredience
Zelené fazolky
křehké, čerstvé
 
Sůl
na litr vody
10 g
Kyselina citronová
na litr vody
2 g
Cibule
na kolečka
 
Kopr  
Saturejka
nebo tymián
 
Nálev:
Voda 3 l
Ocet
8%
1 l
Cukr 240 g
Sůl 120 g
Pepř celý  
Nové koření  
Bobkový list  
Cukerin
na závěr
37 ks

Postup přípravy:

1. Z fazolek odkrojíme stopky a špičky, odstraníme nitě, dobře omyjeme a postupně vkládáme do vařící osolené a okyselené vody.
2. Vaříme do změknutí 5 až 10 minut.
3. Cedníkem vyjmeme a rychle zchladíme studenou vodou.
4. Do čistých sklenic vložíme cibuli, kopr, bobkový list, nové koření a saturejku nebo tymián.
5. Zalejeme ještě teplým nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme až 20 minut při 85°C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Nakládané fazolové lusky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web