Autor:

Nakládaná slepice s ananasem

Střední
Porce: 5
Ingredience
Slepičí maso
celá slepice
1 ks
Sůl 100 g
Cukr 1 lžička
Majonéza 1 balení
Smetana
do kávy
2 lžíce
Hlávkový salát 1 ks
Ananasový kompot 1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Cukr se solí převaříme v 1,5 l vody a necháme vychladnout. Slepici nakrájíme na porce, vložíme do mísy a zalejeme připravenou vodou. Necháme stát v chladu 2 dny. Občas maso převracíme. Potom slepici vyjmeme a v trošce vody povaříme. Zbavíme ji kostí a kůže a necháme vychladnout. Majonézu smícháme se smetanou, přidáme ananasovou šťávu. Maso upravíme na rozložené salátové listy, polejeme majonézou a posypeme nadrobno nakrájeným ananasem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Nakládaná slepice s ananasem

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   23.03.2006 | 7:15 | reagovat |

    Možná, že tá čínska kapusta je ešte lepšia ako ten šalát. Vyskúšam : )))

  2. Jaroslava Oumarová   22.03.2006 | 14:11 | reagovat |

    Tohle jsem dělala docela nedávno pro rodinu a chválili si to:-)) Jen místo salátu měli čínské zelí. Vyzkoušejte.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web