Autor:

Nádivka z masa

Snadné
Ingredience
Maso
z polévky
 
Rohlík 6 ks
Vejce 7 ks
Máslo 100 g
Petrželová nať  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Celé rohlíky namočíme do vody asi na 10 minut, potom důkladně vymačkáme, dáme do misky, přidáme žloutky, pokrájené maso, pepř, sůl, petrželovou nať a rozpuštěné máslo (ne horké). Dobře promícháme, přidáme sníh z bílků, zlehka promícháme a dáme do vymazaného plechu péct (asi 30 minut).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Nádivka z masa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web