Autor:

Nádivka šumavská - starodávná

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Maso
syrové; vepřové, hovězí, králičí ..apod. /dohromady cca 1 kg
1 ks
Vejce
10-15 (čím více, tím lépe)
15 ks
Kopřiva
usekané
2 hrnek
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Syrové maso pomeleme a dobře promícháme. Přidáme vejce, nasekané kopřivy, osolíme a opepříme. Opět dobře promícháme. Pečeme zvolna v dobře vymaštěném pekáči dorůžova, nejméně hodinu.
Převzato z z knihy - Vůně dobrot z podhůří Šumavy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Nádivka šumavská - starodávná

Komentáře

  1. Pavla Kloudova   29.03.2006 | 12:34 | reagovat |

    roládu s touto nádivkou jsme nezkoušeli, ale mohlo by to být výborné. Pokud ji budete zkoušet, dejte mi prosím vědět, jak dopadla.

  2. luckymili   24.03.2006 | 16:59 | reagovat |

    Už se těším na kopřivy, určitě vyzkouším, hlavně, že je tu maso, jinak by mi muž žádnou nadivku nejed. Mohu použít i jako náplň do rolády?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web