Autor:

Nádivka šumavská - starodávná

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Maso
syrové; vepřové, hovězí, králičí ..apod. /dohromady cca 1 kg
1 ks
Vejce
10-15 (čím více, tím lépe)
15 ks
Kopřiva
usekané
2 hrnek
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Syrové maso pomeleme a dobře promícháme. Přidáme vejce, nasekané kopřivy, osolíme a opepříme. Opět dobře promícháme. Pečeme zvolna v dobře vymaštěném pekáči dorůžova, nejméně hodinu.
Převzato z z knihy - Vůně dobrot z podhůří Šumavy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Nádivka šumavská - starodávná

Komentáře

  1. Pavla Kloudova   29.03.2006 | 12:34 | reagovat |

    roládu s touto nádivkou jsme nezkoušeli, ale mohlo by to být výborné. Pokud ji budete zkoušet, dejte mi prosím vědět, jak dopadla.

  2. luckymili   24.03.2006 | 16:59 | reagovat |

    Už se těším na kopřivy, určitě vyzkouším, hlavně, že je tu maso, jinak by mi muž žádnou nadivku nejed. Mohu použít i jako náplň do rolády?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web