Autor:

Nadívaný toust

Snadné
Ingredience
Toastový chléb
nekrájený
1 ks
Vejce 4 ks
Máslo 100 g
Sýr 150 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Červená paprika 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Vršek toustového chleba odkrojíme a dáme stranou - nevyhazujeme! Vydlabeme co nejvíce chleba a polovinu střídky dáme stranou - také nevyhazujeme. Žloutky utřeme s máslem, přidáme strouhaný sýr, koření, polovinu střídky a promícháme, poté lehce vmícháme sníh z bílků a touto směsí naplníme toustový chléb. Přiklopíme vrškem a pevně zabalíme do alobalu. Pečeme cca 30 minut. Po upečení krájíme na plátky a můžeme libovolně obložit zaleninou, uzeninou apod.

Náplň můžete zvolit jakoukoliv, fantazii se meze nekladou. Toto je pouze základ.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Bramborový salát 3x jinak: Klasický, s chilli nebo s avokádem Články z

Komentáře k receptu: Nadívaný toust

Komentáře

  1. Dasha   10.04.2007 | 9:57 | reagovat |

    nevěděla jsem co s tolika vykoledovanými vejci tak jsem zabrouzdala a vyzkoušela tento recept.jěště jsem do toho flákla zbytek masa a byla to velmi chutná večeře.Děti jěště dnes dostali ke svačině.takžeeee jasná jednička.

  2. Jaroslava Oumarová   05.01.2007 | 19:03 | reagovat |

    Markéto, můžete bez obav zkusit z těchto stránek kterýkoliv bílý chléb od paní Bednářové. Dáte-li program Sendvich nebo Toustový, určitě se povede. Osobně jsem dělala Bílý dokonalý i Francouzský sýrový a oba jsou výborné:-))

  3. barča   05.01.2007 | 12:14 | reagovat |

    potvrzuji, celý chléb mají v Globusu naprosto pravidelně, dokonce v několika typech.

  4. englicka marketa   05.01.2007 | 10:25 | reagovat |

    paní jaroslavo také mám dom.pekárnu ale recept na toustový chleba se mi nikdy nepovedl nemáte osvědčený recept??když ano bude tak hodná a pošlete mi ho...děkuji

  5. Jaroslava Oumarová   05.01.2007 | 10:06 | reagovat |

    Tak to zkusím hned dneska - upeču v pekárně a zítra naplním, to bude príma pohoštění:-))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web