Nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky

Hodnocení:

Moje:

40 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí játra Nemusí
    • 2
      dl mléko
    • 3
      ks chleba starší
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule
    • muškátový květ
    • petrželová nať
    • grilovací koření Nemusí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku. Kdo chce, může přidat i nakrájená játra – nejsou nutností. Necháme odstát a mezi tím namočíme chleba do mléka (pokud nemáme mléko, můžeme do vody). Ke chlebu přidáme osmaženou cibulku (případně játra), česnek, vejce, špetku soli a nasekanou petržel (můžete přidat jakékoliv další koření, co kdo má rád). Náplň pak zabalíme jednotlivě do kuřecích kůží (můžou být z jakékoliv drůbeže, nemusí být jenom kuřecí), zabalíme a posypeme grilovacím kořením. Vložíme je do předehřáté trouby na 250 stupňů a zapékáme po dobu 15 minut a sundáme alobal, necháváme dojít v troubě po dobu dalších 15 minut. Naše rodinka si je moc oblíbila.
Zařazení: Maso Pokrmy Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.