Nadívané hovězí plátky

Střední
Ingredience
Hovězí kýta
Šunka 100 g
Cibule  
Klobása
vinné bílé
200 g
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Červené víno

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Šunku nakrájíme na malé kousky (dávám nakránenou šunku a tu ještě překrájím na kousíčky), cibuli na jemno a vymačkáme bílou klobásu. Promícháme a připravenou nádivkou plníme hovězí plátky. Potom buď převážeme jako ptáčky nití nebo spíchneme jehlou nebo párátkem. Na pánvi s olejem opečeme ze všech stran a vyjmeme. Do oleje dáme nakrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Zalijeme červeným vínem, přidáme závitky a na 160 °C pečeme v troubě. Obracíme a poléváme výpekem.
Příloha: rýže nebo bramborový knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Nadívané hovězí plátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo? Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web