Nadívané hovězí plátky

Střední
Ingredience
Hovězí kýta
Šunka 100 g
Cibule  
Klobása
vinné bílé
200 g
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Červené víno

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Šunku nakrájíme na malé kousky (dávám nakránenou šunku a tu ještě překrájím na kousíčky), cibuli na jemno a vymačkáme bílou klobásu. Promícháme a připravenou nádivkou plníme hovězí plátky. Potom buď převážeme jako ptáčky nití nebo spíchneme jehlou nebo párátkem. Na pánvi s olejem opečeme ze všech stran a vyjmeme. Do oleje dáme nakrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Zalijeme červeným vínem, přidáme závitky a na 160 °C pečeme v troubě. Obracíme a poléváme výpekem.
Příloha: rýže nebo bramborový knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Nadívané hovězí plátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web