Nadívané hovězí plátky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      hovězí kýta
    • 100
      g šunka
    • cibule
    • 200
      g klobása vinné bílé
    • petrželka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      červené víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Šunku nakrájíme na malé kousky (dávám nakránenou šunku a tu ještě překrájím na kousíčky), cibuli na jemno a vymačkáme bílou klobásu. Promícháme a připravenou nádivkou plníme hovězí plátky. Potom buď převážeme jako ptáčky nití nebo spíchneme jehlou nebo párátkem. Na pánvi s olejem opečeme ze všech stran a vyjmeme. Do oleje dáme nakrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Zalijeme červeným vínem, přidáme závitky a na 160 °C pečeme v troubě. Obracíme a poléváme výpekem.
2
Příloha: rýže nebo bramborový knedlík.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.