Náchodská krkovička

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce majoránka
    • 5
      česnek
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      cibule
    • 0,5
      l pivo světlé
    • 4
      plátek vepřová krkovice silnější

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze všech ingrediencí mimo masa, cibule a piva umícháme kašičku, kterou potřeme osolené plátky masa (neklepeme, jen po stranách nařízneme) a necháme uležet - nejlépe přes noc. Plátky pak položíme na jemně pomaštěný pekáček, zasypeme pokrájenou cibulí, podlijeme pivem a slabou hodinku pečeme.
2
Podáváme se šťouchanými brambory, zelím a osmaženou cibulkou.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hercna
    Hercna |

    18. 8. 2016 18:47

    Vyborny maso.Uplne se rozpadalo a bylo plny stavy.

  • MJG
    MJG |

    26. 10. 2015 11:44

    Vcera jsme meli k obedu, bramborovy knedlik k tomu byl vynikajici, moc dobre, doporucuji. <3

  • Běta
    Běta |

    13. 9. 2015 20:20

    Vynikající :-)

  • Hanka
    Hanka |

    26. 1. 2014 08:54

    Už jsem jí před nějakou dobou pekla a byla výborná, na dnešní oběd že teda vyloženě těšíme. A ten sosík, to je bašta!

  • Retme
    Retme |

    9. 5. 2013 23:18

    tak jsem min. týden uvařila a větší hnus jsme už dlouho neměli, ještě druhý den mi bylo zle, jen jsem si tu chut vybavila, nechápu kladné ohlasy :-$

  • Smetanová
    Smetanová |

    3. 2. 2013 16:30

    Byla to lahůdka, která chutnala i návštěvě, jen místo brambor byly ke krkovičce naše oblíbené hrnečkové knedlíky.

  • ruměnka
    ruměnka |

    12. 7. 2012 13:47

    krkovička byla vážně skvělá,piva má být asi určitě jeden kus lahvového,to bylo akorát i s dobrým sosíkem :-P :-P :-*

  • Choutková Iva
    Choutková Iva |

    13. 4. 2012 14:19

    Byla to lahůdka, jen piva stačil půllitr.

  • Pavla
    Pavla |

    26. 1. 2012 13:58

    Velmi chutné.

  • Dita
    Dita |

    3. 12. 2011 18:56

    děkuji za recept, výýýborná záležitost :-*

  • hanzakar
    hanzakar |

    30. 8. 2011 22:49

    Ani jsem k tomu nedala zelí a jako přílohu jsem zvolila bramborovou kaši. Je to mňamka.

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 11. 2010 15:51

    ...jj,dávám desítku ;-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    13. 11. 2010 09:36

    A pivo asi radši 10 stupňové ? :-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    13. 11. 2010 09:35

    To vypadá dobře :-)

  • Tereza T
    Tereza T |

    10. 11. 2010 16:53

    Opraveno, díky za upozornění.

  • recepty73
    recepty73 |

    10. 11. 2010 12:28

    ...v ingrediencích chybí maso =-O

  • Radka Dočkalová
    Radka Dočkalová |

    3. 8. 2010 13:43

    Výborné masíčko! Jen piva jsem dala méně, aby vynikly ostatní chutě. Dávám 1*

  • Iveta Šulcová
    Iveta Šulcová |

    14. 11. 2009 09:13

    výborné,budu dělat častěji.Hodnotím samozřejmě za 1 a ukládám do oblíbených.Hezký den

  • Iveta Šulcová
    Iveta Šulcová |

    12. 11. 2009 13:51

    já už jsem naložila...tak ať ten pátek 13.nám to nepokazí.Budu hodnotit po konzumaci,ale už teď jsou to plusové body...

  • recepty 73
    recepty 73 |

    12. 11. 2009 13:28

    No,já jsem taky ,,masařka,,(masařák???) ,posílám ještě jeden recept,který jsem zkoušel o víkendu.Tak ať chutná!Jiří

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    12. 11. 2009 11:35

    Už si to tisknu a udělám. To bude ideální recept na zlepšení nálady mého muže :-))

  • Klára Keselyova
    Klára Keselyova |

    12. 11. 2009 11:07

    To nevypadá zle. Vyskúšame!!!