myslivecká topinka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí plec
    • 50
      g olej
    • 150
      g žampiony
    • 250
      g zeleninové lečo
    • 100
      g kečup
    • 3
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • worcestrová omáčka
    • 50
      g sýr
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na masovém strojku semeleme maso, vložíme na horký olej a za stálého promíchávání opékáme. Dříve, než je maso měkké, přidáme nakrájené žampiony, trochu orestujeme, vložíme lečo, česnek utřený se solí, kečup, pepř, několik kapek worcesteru a chvilku podusíme. Nasucho opečené topinky potřeme podušenou směsí, posypeme sýrem a ozdobíme petrželkou.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.