Autor:

myslivecká topinka

Střední
Ingredience
Hovězí plec 500 g
Olej 50 g
Žampiony 150 g
Zeleninové lečo 250 g
Kečup 100 g
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Worcestrová omáčka  
Sýr 50 g
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Na masovém strojku semeleme maso, vložíme na horký olej a za stálého promíchávání opékáme. Dříve, než je maso měkké, přidáme nakrájené žampiony, trochu orestujeme, vložíme lečo, česnek utřený se solí, kečup, pepř, několik kapek worcesteru a chvilku podusíme. Nasucho opečené topinky potřeme podušenou směsí, posypeme sýrem a ozdobíme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: myslivecká topinka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web