Autor:

Myslivecká roláda

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 250 g
Hovězí maso 500 g
Anglická slanina 50 g
Sůl  
Cibule
Bobkový list  
Bílé víno 1 dl
Hořčice  
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Pepř mletý
10 kuliček a pár kuliček jalovce
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plát vepřového a hovězího naklepeme, osolíme a opepříme. Hovězí potřeme hořčicí, položíme na něj vepřové a pokryjeme plátky slaniny. Svineme do závinu a zavážeme nití a opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran. Přeložíme i s tukem do pekáče, přidáme cibuli, mrkev, petržel, bobkový list, pepř a jalovec.

V troubě pečeme do měkka, podléváme horkou vodou a vínem. Koření odstraníme, zeleninu rozmixujeme a šťávu dochutíme. Podáváme s rýží, brambory, nebo bramborovými knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Myslivecká roláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web