Myslivecká roláda

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vepřové maso
    • 500
      g hovězí maso
    • 50
      g anglická slanina
    • sůl
    • 1
      cibule
    • bobkový list
    • 1
      dl bílé víno
    • hořčice
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • pepř mletý 10 kuliček a pár kuliček jalovce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plát vepřového a hovězího naklepeme, osolíme a opepříme. Hovězí potřeme hořčicí, položíme na něj vepřové a pokryjeme plátky slaniny. Svineme do závinu a zavážeme nití a opečeme na rozehřátém sádle ze všech stran. Přeložíme i s tukem do pekáče, přidáme cibuli, mrkev, petržel, bobkový list, pepř a jalovec.
2
V troubě pečeme do měkka, podléváme horkou vodou a vínem. Koření odstraníme, zeleninu rozmixujeme a šťávu dochutíme. Podáváme s rýží, brambory, nebo bramborovými knedlíky.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.