Autor:

Myslivecká latina

Střední
Ingredience
Čerstvé houby
(kozáci, hříbky, holubinky, hlíva)
500 g
Čočka 50 g
Kořenová zelenina 150 g
Cibule 1 ks
Sádlo 40 g
Krupice 2 lžíce
Saturejka  
Česnek  
Petrželka  
Polévkové koření  
Sůl  
Myslivecká latina

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Den předem namočíme čočku do studené vody.

Na sádle osmažíme cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu, přisypeme krupici a zalijeme asi 1 a 1/2 litrem vody. Přidáme vypranou namočenou čočku a vše zavaříme se saturejkou.

Přidáme krájené houby a vaříme ještě asi 10 minut (až změkne čočka).

Vše dochutíme solí, česnekem a nakonec přidáme krájenou petrželku spolu s polévkovým kořením. Polévka je příjemně zahoustlá s intenzivní vůní po houbách.

Podáváme s tmavým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Myslivecká latina

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web