Autor:

Mušle na bílém víně

Střední
Ingredience
Mušle
(Slávky)
1 kg
Bílé víno 1 l
Petržel
Event. kořenová zelenina
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Mušle omyjeme a vložíme do hrnce. Zalijeme bílým vínem, přidáme svazek zelené petrželky (event. nastrouhanou kořenovou zeleninu, ale to není vůbec nutné). Mušle vaříme, dokud se neotevřou.

Podáváme s francouzskou bagetou a dobrým suchým bílým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Mušle na bílém víně

Komentáře

  1. Jindra   09.05.2007 | 10:34 | reagovat | závadný

    Já do vína ještě přidávám lžíci plnotučné hořčice a kapku olivového oleje. Jen s vínem je to dobré, ale takto je to ještě lepší.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web