Mušle na bílém víně

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg mušle (Slávky)
    • 1
      l bílé víno
    • petržel Event. kořenová zelenina
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mušle omyjeme a vložíme do hrnce. Zalijeme bílým vínem, přidáme svazek zelené petrželky (event. nastrouhanou kořenovou zeleninu, ale to není vůbec nutné). Mušle vaříme, dokud se neotevřou.
2
Podáváme s francouzskou bagetou a dobrým suchým bílým vínem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Jindra
    Jindra |

    9. 5. 2007 10:34

    Já do vína ještě přidávám lžíci plnotučné hořčice a kapku olivového oleje. Jen s vínem je to dobré, ale takto je to ještě lepší.