Autor:

Mušle na bílém víně

Střední
Ingredience
Mušle
(Slávky)
1 kg
Bílé víno 1 l
Petržel
Event. kořenová zelenina
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Mušle omyjeme a vložíme do hrnce. Zalijeme bílým vínem, přidáme svazek zelené petrželky (event. nastrouhanou kořenovou zeleninu, ale to není vůbec nutné). Mušle vaříme, dokud se neotevřou.

Podáváme s francouzskou bagetou a dobrým suchým bílým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Mušle na bílém víně

Komentáře

  1. Jindra   09.05.2007 | 10:34 | reagovat |

    Já do vína ještě přidávám lžíci plnotučné hořčice a kapku olivového oleje. Jen s vínem je to dobré, ale takto je to ještě lepší.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web