Autor:

Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček

Střední
Ingredience
Celozrnná pšeničná mouka 250 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Cukr 150 g
Rostlinný olej 150 g
Bílý jogurt 1 kelímek
Vejce 3 ks
Rozinky
Nebo jiné sušené ovoce (meruňky, výborné jsou švesky) namočené v rumu
 
Kokos  
Nasekané ořechy  
Čokoláda na vaření
Kousky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Mouku smícháme s kypřícím práškem (možno přidat i různé druhy vloček, např. ovesných, žitných, pšeničných a 1 nebo 2 lžíce jablečné vlákniny). Ušleháme vejce s cukrem a přidáme všechny ostatní ingredience.

Chlebíček je dobrý samotný i potřený kyselou marmeládou (rybízovou). S finální podobou si můžete pohrát, já kousky pokapu tekutou čokoládou na vaření a posypu kokosem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček

Komentáře

  1. Klára K.   12.01.2011 | 13:23 | reagovat |

    Zaujímavé je, že do 16.9.2008, nebol problém s pečením. 6e by si to zatial kacharky nevšimly? Nie je to čudné?

  2. Zumbistka   10.01.2011 | 16:28 | reagovat |

    přeřadit!

    1. Tereza T   11.01.2011 | 17:46 | reagovat |

      Rozkaz! Opraveno, díky.

      1. recepty73   12.01.2011 | 7:29 | reagovat |

        Terezo,je to stále v nepečených.Ten,kdo recept psal,zapomněl napsat jednu podstatnou věc-že se musí chlebíček upéct!Takže asi tak VÝBORNÝ nebude,jak autor píše :-D !

        1. Tereza T   12.01.2011 | 13:11 | reagovat |

          Opraveno, díky.

  3. Tereza J.   16.09.2008 | 18:58 | reagovat |

    A neskúšal to niekto upiecž v pekárničke ?

  4. ladislava staffenová   16.09.2008 | 15:53 | reagovat |

    Recept přímo vybízí k pečení a určitě i ten nápad Daniely !!!

  5. Daniela Šrámková   16.09.2008 | 15:51 | reagovat |

    Výborné. Mouka celozrnná špaldová, cukr třinový 75 g + 50g medu. Vynikající i pro robátka :o)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web