Autor:

Muffiny s mandlemi a čokoládou

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 12
Ingredience
Celozrnná žitná mouka 1,5 hrnek
Ovesné vločky 3 lžíce
Kakao 3 lžíce
Cukr 1/2 hrnek
Mléko 1 hrnek
Hera 1/2 hrnek
Vejce 2 ks
Jedlá soda 1 lžíce
Mandle 100 g
Hořká čokoláda 150 g
Mandlové lupínky 50 g
Sůl 1 špetka
Muffiny s mandlemi a čokoládou

Postup přípravy:

Smícháme si sypké přísady (mouku, vločky, sodu, kakao, cukr a sůl) a přidáme k nim vejce a mléko.

Mandle si dáme do mističky, zalijeme vařící vodou a necháme 5 minut stát. Ochladíme studenou vodou a sundáme slupky.

Nakrájíme si čokoládu na kostičky a přidáme spolu s mandlemi do těsta. Dobře promícháme.

Naplníme těstem připravenou formu s pečícím papírem, posypeme mandlovými hoblinkami a vložíme do trouby předehřáté na 200°C. Pečeme po dobu 30 minut (více na mých stránkách www.corculum.blogspot.cz)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Muffiny s mandlemi a čokoládou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web