Mrkvový kastrol

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g mrkev
    • 300
      g vařené maso Zbytky hovězího nebo vepřového
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule
    • 400
      g brambory
    • 1
      lžička kmín
    • sůl
    • 4
      lžíce petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V kastrolu osmahneme na sádle pokrájenou cibuli, přidáme pokrájenou očištěnou mrkev, kmín, papriku, sůl, podlijeme vodou a 10 minut dusíme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, přidáme k mrkvi a dle potřeby podlijeme.
2
Přidáme maso na kousky nakrájené (může být i konzerva) a dusíme až vše změkne. Nakonec přidáme nasekanou petrželku. Pokrm má mít kašovitou konzistenci.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Komentáře k receptu

  • Vladka Voithová
    Vladka Voithová |

    23. 3. 2005 12:44

    Dala jsem místo sádla ol.olej a maso krůtí, a je to výborný recept i pro moji 15 měsíční dceru. Doporučuji maminkám, které nevědí,čím by osvěžili dětem jídelníček.VV