Autor:

Mrkvový kastrol

Střední
Ingredience
Mrkev 300 g
Vařené maso
Zbytky hovězího nebo vepřového
300 g
Sádlo 2 lžíce
Cibule 1 ks
Brambory 400 g
Kmín 1 lžička
Sůl  
Petrželka 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

V kastrolu osmahneme na sádle pokrájenou cibuli, přidáme pokrájenou očištěnou mrkev, kmín, papriku, sůl, podlijeme vodou a 10 minut dusíme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, přidáme k mrkvi a dle potřeby podlijeme.

Přidáme maso na kousky nakrájené (může být i konzerva) a dusíme až vše změkne. Nakonec přidáme nasekanou petrželku. Pokrm má mít kašovitou konzistenci.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Mrkvový kastrol

Komentáře

  1. Vladka Voithová   23.03.2005 | 12:44 | reagovat |

    Dala jsem místo sádla ol.olej a maso krůtí, a je to výborný recept i pro moji 15 měsíční dceru. Doporučuji maminkám, které nevědí,čím by osvěžili dětem jídelníček.VV

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web