Autor:

MRKVOVA POLEVKA VI.

Střední
Ingredience
Vývar 1 l
Hladká mouka 20 g
Smetana 1 dl
Žloutek 1 ks
Hrášek 100 g
Vegeta
nebo masox
 
Mrkev 250 g
Máslo 40 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mrkev jemně nastrouháme a společně s hráškem podusíme na 10 g másla. Ze zbytku másla uděláme s moukou světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem a vaříme 5 minut. Potom přidáme podušenou mrkev s hráškem a necháme přejít varem. Před koncem přidáme smetanu rozmíchanou se žloutkem, dosolíme a dochutíme vegetou nebo masoxem. Na talíři zdobíme sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: MRKVOVA POLEVKA VI.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web