Mrkvová polévka s medem

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 5
Ingredience
Slunečnicový olej
na smažení
2 lžíce
Cibule
jemně pokrájená na kostičky
1 ks
Zázvor
jemně pokrájený
2 lžíce
Petrželka 4 lžíce
Mrkev 700 g
Med 1 lžíce
Citronová šťáva
podle chuti
2 lžíce
Voda
máteli vývar z brambor, může být
1 l
Sůl
podle chuti
 
Pepř mletý  
Smetana
na pokapání
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zpěnit cibulku a zázvor na mírném plameni, do změknutí, ne do hněda. Přidat mrkev, med a citronovou štávu. Pomíchat. Přidat vodu. Ochutit solí a pepřem. Povařit do změknutí. Ručním mixerem rozmixovat. Přidat petrželku. Na talíři pokapat smetanou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Mrkvová polévka s medem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web