Autor:

Mrkvičková polévka I.

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Máslo  
Vejce 1 ks
Mouka
dle potřeby
 
Bylinky
dle chuti
 
Sůl  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mrkev a petržel nastrouháme nahrubo. Pak podusíme na másle a zalijeme asi 1,5 l vody. Přidáme vegetu a vaříme dokud zelenina nezměkne.

Mezitím si rozmícháme vejce a hladkou mouku, výsledná hmota musí být polotuhá! Poté dochutíme bylinkami.

Vaječnou směs potom pomalu lijeme do polévky a vidličkou mícháme, aby se nám nevytvořili hrudky.

Podle chuti dosolíme a dochutíme bylinkami. Dobrou chuť :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Mrkvičková polévka I.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web