Autor:

Mrkvičková polévka I.

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mrkev 1 ks
Petržel 1 ks
Máslo  
Vejce 1 ks
Mouka
dle potřeby
 
Bylinky
dle chuti
 
Sůl  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mrkev a petržel nastrouháme nahrubo. Pak podusíme na másle a zalijeme asi 1,5 l vody. Přidáme vegetu a vaříme dokud zelenina nezměkne.

Mezitím si rozmícháme vejce a hladkou mouku, výsledná hmota musí být polotuhá! Poté dochutíme bylinkami.

Vaječnou směs potom pomalu lijeme do polévky a vidličkou mícháme, aby se nám nevytvořili hrudky.

Podle chuti dosolíme a dochutíme bylinkami. Dobrou chuť :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Houby na talíři Články z

Komentáře k receptu: Mrkvičková polévka I.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web