Autor:

Mrkev z Quercy

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mrkev 1/2 kg
Jarní cibulka 1 ks
Petrželka 4 lžíce
Ocet 2 lžíce
Olivový olej 6 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Saláty

Mrkev očistíme a nastrouháme najemno. Cibulku nasekáme rovněž najemno a smícháme s mrkví a petrželkou. Přidáme sůl, pepř, ocet (lepší je vinný) a olivový olej. Vše dobře promícháme, směs musí při míchání vydávat mlaskavý zvuk. Pokud takový zvuk neslyšíme, je třeba přidat olej, někdy i ocet. Zejména déle skladovaná mrkev totiž bývá sušší než čerstvá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Mrkev z Quercy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web