Autor:

Mrkev z Quercy

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mrkev 1/2 kg
Jarní cibulka 1 ks
Petrželka 4 lžíce
Ocet 2 lžíce
Olivový olej 6 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Saláty

Mrkev očistíme a nastrouháme najemno. Cibulku nasekáme rovněž najemno a smícháme s mrkví a petrželkou. Přidáme sůl, pepř, ocet (lepší je vinný) a olivový olej. Vše dobře promícháme, směs musí při míchání vydávat mlaskavý zvuk. Pokud takový zvuk neslyšíme, je třeba přidat olej, někdy i ocet. Zejména déle skladovaná mrkev totiž bývá sušší než čerstvá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Mrkev z Quercy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem 8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web