Autor:

Mrkev z Quercy

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mrkev 1/2 kg
Jarní cibulka 1 ks
Petrželka 4 lžíce
Ocet 2 lžíce
Olivový olej 6 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Saláty

Mrkev očistíme a nastrouháme najemno. Cibulku nasekáme rovněž najemno a smícháme s mrkví a petrželkou. Přidáme sůl, pepř, ocet (lepší je vinný) a olivový olej. Vše dobře promícháme, směs musí při míchání vydávat mlaskavý zvuk. Pokud takový zvuk neslyšíme, je třeba přidat olej, někdy i ocet. Zejména déle skladovaná mrkev totiž bývá sušší než čerstvá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Mrkev z Quercy

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web