Mozartovy koule

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • marcipán
    • čokoláda na vaření
    • nugát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Koupený nugát rukama uválíme do kuliček o pruměru asi 1 cm (chladit v ledničce). Na válu uválíme marcipán, podsypat mužeme moučkovým cukrem. Z placky vykrájíme čtverečky, do kterých balíme nugátové kuličky. Obalené kuličky napichujeme na párátko a máčíme v rozpuštěné čokoládě (čokoládu rozpouštíme ve vodní lázni). Po vychladnutí čokolády párátko vyjmeme.

Komentáře k receptu

  • Monika T
    Monika T |

    1. 12. 2009 16:39

    vyskúšajte s dezertom Zlatý nugát, z jednotlivých kúskov dezertu len vytvarujte guličky a tie obalíme v placke z marcipánu a polejeme čokoládou. Bezkonkurenčné pre mašktníkov :)

  • Anna-Wii
    Anna-Wii |

    6. 12. 2007 13:15

    Jaký typ či druh marcipánu a nugátu používáte? Děkuji

  • Alena H.
    Alena H. |

    5. 12. 2007 21:00

    Hmmm..to bude určitě mňamka!!