Autor:

Mozartovy koule

Střední
Ingredience
Marcipán  
Čokoláda na vaření  
Nugát  

Postup přípravy:

Koupený nugát rukama uválíme do kuliček o pruměru asi 1 cm (chladit v ledničce). Na válu uválíme marcipán, podsypat mužeme moučkovým cukrem. Z placky vykrájíme čtverečky, do kterých balíme nugátové kuličky. Obalené kuličky napichujeme na párátko a máčíme v rozpuštěné čokoládě (čokoládu rozpouštíme ve vodní lázni). Po vychladnutí čokolády párátko vyjmeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Mozartovy koule

Komentáře

  1. Monika T   01.12.2009 | 16:39 | reagovat |

    vyskúšajte s dezertom Zlatý nugát, z jednotlivých kúskov dezertu len vytvarujte guličky a tie obalíme v placke z marcipánu a polejeme čokoládou. Bezkonkurenčné pre mašktníkov :)

  2. Anna-Wii   06.12.2007 | 13:15 | reagovat |

    Jaký typ či druh marcipánu a nugátu používáte? Děkuji

  3. Alena H.   05.12.2007 | 21:00 | reagovat |

    Hmmm..to bude určitě mňamka!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web