Autor:

Mozartovy koule

Střední
Ingredience
Marcipán  
Čokoláda na vaření  
Nugát  

Postup přípravy:

Koupený nugát rukama uválíme do kuliček o pruměru asi 1 cm (chladit v ledničce). Na válu uválíme marcipán, podsypat mužeme moučkovým cukrem. Z placky vykrájíme čtverečky, do kterých balíme nugátové kuličky. Obalené kuličky napichujeme na párátko a máčíme v rozpuštěné čokoládě (čokoládu rozpouštíme ve vodní lázni). Po vychladnutí čokolády párátko vyjmeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Mozartovy koule

Komentáře

  1. Monika T   01.12.2009 | 16:39 | reagovat |

    vyskúšajte s dezertom Zlatý nugát, z jednotlivých kúskov dezertu len vytvarujte guličky a tie obalíme v placke z marcipánu a polejeme čokoládou. Bezkonkurenčné pre mašktníkov :)

  2. Anna-Wii   06.12.2007 | 13:15 | reagovat |

    Jaký typ či druh marcipánu a nugátu používáte? Děkuji

  3. Alena H.   05.12.2007 | 21:00 | reagovat |

    Hmmm..to bude určitě mňamka!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web