Moučníky - tiramisu II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      lžíce cukr
    • 350
      g mascarpone
    • 5
      lžíce amaretto
    • 1
      balíček cukrářské piškoty
    • 150
      ml espresso studené
    • kakao

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ručním šlehačem ušleháme cukr se žloutkem. Po lžících přidáme Mascarpone. Ochutíme trochou amaretta.
2
Formu poklademe poškoty. Espresso smícháme se zbylým amarettem a piškoty pokapeme. Na to dáme vrstvu (asi 2 cm) krému. Opět piškoty a opět krém.
3
Přikryjeme folií a alespon 5 hodin necháme v lednici chladit.
Zařazení: Moučníky Nepečené

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.