Autor:

Moskevský řízek

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Vepřová játra 200 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Vejce 4 ks
Žampiony 300 g
Feferonka  
Vývar  
Hladká mouka
nebo maizena
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Náplň: nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na plátky nakrájené žampiony a necháme vydusit vodu. Potom přidáme rozšlehaná vejce a necháme ztuhnout.
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, opepříme, osolíme a na jednu polovinu každého plátku masa položíme plátek jater, náplň a kousek feferonky. Řízky přeložíme, sepneme jehlou a na oleji opečeme z obou stran.
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vložíme opečené řízky, podlejeme vývarem a dusíme do měkka. Šťávu zaprášíme moukou, povaříme.
Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Moskevský řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web