Autor:

Moskevský řízek

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Vepřová játra 200 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Vejce 4 ks
Žampiony 300 g
Feferonka  
Vývar  
Hladká mouka
nebo maizena
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Náplň: nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na plátky nakrájené žampiony a necháme vydusit vodu. Potom přidáme rozšlehaná vejce a necháme ztuhnout.
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, opepříme, osolíme a na jednu polovinu každého plátku masa položíme plátek jater, náplň a kousek feferonky. Řízky přeložíme, sepneme jehlou a na oleji opečeme z obou stran.
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vložíme opečené řízky, podlejeme vývarem a dusíme do měkka. Šťávu zaprášíme moukou, povaříme.
Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Moskevský řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web