Autor:

Moskevský řízek

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Vepřová játra 200 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 1 ks
Kečup - jemný 2 lžíce
Vejce 4 ks
Žampiony 300 g
Feferonka  
Vývar  
Hladká mouka
nebo maizena
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Náplň: nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na plátky nakrájené žampiony a necháme vydusit vodu. Potom přidáme rozšlehaná vejce a necháme ztuhnout.
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, opepříme, osolíme a na jednu polovinu každého plátku masa položíme plátek jater, náplň a kousek feferonky. Řízky přeložíme, sepneme jehlou a na oleji opečeme z obou stran.
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vložíme opečené řízky, podlejeme vývarem a dusíme do měkka. Šťávu zaprášíme moukou, povaříme.
Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Moskevský řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web