Moskevský řízek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
120 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g hovězí maso
    • 200
      g vepřová játra
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      ks vejce
    • 300
      g žampiony
    • feferonka
    • vývar
    • 1
      lžíce hladká mouka nebo maizena

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
**Náplň: **nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na plátky nakrájené žampiony a necháme vydusit vodu. Potom přidáme rozšlehaná vejce a necháme ztuhnout.
2
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, opepříme, osolíme a na jednu polovinu každého plátku masa položíme plátek jater, náplň a kousek feferonky. Řízky přeložíme, sepneme jehlou a na oleji opečeme z obou stran.
3
Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vložíme opečené řízky, podlejeme vývarem a dusíme do měkka. Šťávu zaprášíme moukou, povaříme.
4
Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.