Autor:

Mortadela

Střední
Ingredience
Mleté maso 1 kg
Vejce 7 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek 7 stroužek
Vegeta 1 lžička
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smíchat, plnit do tlačenkového papíru, vařit 2 hodiny. Po půl hodinách obracet, za studena krájet. (Pokud nejsou vajíčka, umím to trochu ošidit, dám o dvě míň).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Mortadela

Komentáře

  1. Margita   31.03.2006 | 8:01 | reagovat |

    Poznám, výborné. Nechám vychladnúť v tom sáčku a po vybratí povrch posypem mletou červenou paprikou. Na studeno výborný pokrm.

  2. Marsí   30.03.2006 | 12:59 | reagovat |

    Jo tohle znám...kdysi dávno jsem to dělávala dost často...nějak se na to u nás pozapomnělo, ještě si pamatuji, jak jsem to místo do tlačenkového obalu plnila do úzkých igelitových sáčků.....výborné na chleba

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web