Mortadela

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: andyger

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg mleté maso
    • 7
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 7
      stroužek česnek
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smíchat, plnit do tlačenkového papíru, vařit 2 hodiny. Po půl hodinách obracet, za studena krájet. (Pokud nejsou vajíčka, umím to trochu ošidit, dám o dvě míň).
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Margita
    Margita |

    31. 3. 2006 08:01

    Poznám, výborné. Nechám vychladnúť v tom sáčku a po vybratí povrch posypem mletou červenou paprikou. Na studeno výborný pokrm.

  • Marsí
    Marsí |

    30. 3. 2006 12:59

    Jo tohle znám...kdysi dávno jsem to dělávala dost často...nějak se na to u nás pozapomnělo, ještě si pamatuji, jak jsem to místo do tlačenkového obalu plnila do úzkých igelitových sáčků.....výborné na chleba