Autor:

Mortadela

Střední
Ingredience
Mleté maso 1 kg
Vejce 7 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek 7 stroužek
Vegeta 1 lžička
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smíchat, plnit do tlačenkového papíru, vařit 2 hodiny. Po půl hodinách obracet, za studena krájet. (Pokud nejsou vajíčka, umím to trochu ošidit, dám o dvě míň).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Mortadela

Komentáře

  1. Margita   31.03.2006 | 8:01 | reagovat |

    Poznám, výborné. Nechám vychladnúť v tom sáčku a po vybratí povrch posypem mletou červenou paprikou. Na studeno výborný pokrm.

  2. Marsí   30.03.2006 | 12:59 | reagovat |

    Jo tohle znám...kdysi dávno jsem to dělávala dost často...nějak se na to u nás pozapomnělo, ještě si pamatuji, jak jsem to místo do tlačenkového obalu plnila do úzkých igelitových sáčků.....výborné na chleba

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web