Autor:

Mořské rizoto II.

Střední
Ingredience
Mořský koktejl  
Rýže  
Cibule  
Česnek  
Petržel  
Sůl  
Pepř mletý  
Bílé víno  
Voda  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na oleji zpěnime drobně nakrájenou cibuli, přidáme rozetřený česnek, osolíme, opepříme, přidáme sekanou petržel a potom rozmrazený a oplachnutý koktejl. Chvíli při vyšší teplotě opékáme. Propláchnutou rýži přidáme k opečené směsi, podlijeme troškou vína a přidáme tolik vody, aby se vše potopilo. Když se voda vydusí, vytvarujeme naběračkou úhledné kopečky a ozdobíme je plátky rajčat a snítkami zelené petrželky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Mořské rizoto II.

Komentáře

  1. Tereza Mašková   27.02.2007 | 17:02 | reagovat |

    Mňam, mňam..výborný! Dřív sem je ďála jen na cibulce + česnek.. Doporučuji místo sole a pepře - podravku a kari

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web