Autor:

Mořské rizoto II.

Střední
Ingredience
Mořský koktejl  
Rýže  
Cibule  
Česnek  
Petržel  
Sůl  
Pepř mletý  
Bílé víno  
Voda  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na oleji zpěnime drobně nakrájenou cibuli, přidáme rozetřený česnek, osolíme, opepříme, přidáme sekanou petržel a potom rozmrazený a oplachnutý koktejl. Chvíli při vyšší teplotě opékáme. Propláchnutou rýži přidáme k opečené směsi, podlijeme troškou vína a přidáme tolik vody, aby se vše potopilo. Když se voda vydusí, vytvarujeme naběračkou úhledné kopečky a ozdobíme je plátky rajčat a snítkami zelené petrželky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Mořské rizoto II.

Komentáře

  1. Tereza Mašková   27.02.2007 | 17:02 | reagovat | závadný

    Mňam, mňam..výborný! Dřív sem je ďála jen na cibulce + česnek.. Doporučuji místo sole a pepře - podravku a kari

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web