Mořské rizoto II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: macouch

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mořský koktejl
    • rýže
    • cibule
    • česnek
    • petržel
    • sůl
    • pepř mletý
    • bílé víno
    • voda
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěnime drobně nakrájenou cibuli, přidáme rozetřený česnek, osolíme, opepříme, přidáme sekanou petržel a potom rozmrazený a oplachnutý koktejl. Chvíli při vyšší teplotě opékáme. Propláchnutou rýži přidáme k opečené směsi, podlijeme troškou vína a přidáme tolik vody, aby se vše potopilo. Když se voda vydusí, vytvarujeme naběračkou úhledné kopečky a ozdobíme je plátky rajčat a snítkami zelené petrželky.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Tereza Mašková
    Tereza Mašková |

    27. 2. 2007 17:02

    Mňam, mňam..výborný! Dřív sem je ďála jen na cibulce + česnek.. Doporučuji místo sole a pepře - podravku a kari