Moravské toasty

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g gothaj
    • 100
      g nakládané okurky
    • 100
      g čerstvé žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • chleba
    • 1
      balíček plátkový sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, orestujeme, pak přidáme nakrájené žampiony a nahrubo nastrouhané kyselé okurky. Chvíli dusíme, pak přidáme jemně nastrouhaný, nebo nakrájený gothaj, osolíme, okořeníme a dusíme, dokud není nadbytečná tekutina pryč. Nakonec přidáme vejce, rozmícháme a za stálého míchání vaříme, dokud neztuhnou. Směs necháme mírně zchladnout, pak mažeme na chleba, pokryjeme plátky sýra a cca 10 minut zapékáme v troubě, chleba by měl být mírně opečený, sýr rozehřátý.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.