Autor:

Moravská roláda

Střední
Ingredience
Mleté maso 1 kg
Šunkový salám
nakrájený
100 g
Vejce
usmažená
4 ks
Zeleninová směs 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso ochutíme klasickým způsobem,rozprostřeme na igelit na placku.Placku potřeme hořčicí,poklademe salámem,usmaženými vejci a zeleninou z Moravanky. Roládu zabalíme pomocí igelitu a dáme na plech.Podlejeme vodou a roládu potřeme hořčicí,aby nám napopraskala.Pečeme asi 2hodiny na 180 stupňích.

Podáváme s bramborovou kaší a broskvovým kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Moravská roláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web