Autor:

Moniččina zelňačka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Mrkev  
Cibule  
Slunečnicový olej  
Mletá sladká paprika  
Hladká mouka  
Šlehačka  
Sůl  
Pepř celý  
Bobkový list  
Nové koření  
Krkovice - uzená  
Bílé zelí
dia
 
Moniččina zelňačka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Brambory a mrkev oloupeme a nakrájíme na kostičky, nakrájíme si také cibuli a na kostičky uzenou krkovičku.

Na oleji si osmahneme doměkka cibuli, přidáme mletou papriku, na níž osmahneme zlehka uzené. Přidáme rozkrájené brambory a mrkev, zlehka osmahneme a podlijeme vodou, přidáme koření a sůl.

Když je zelenina poloměkká, přidáme rozkrájené bílé zelí a dusíme do měkka, polévku zahustíme šlehačkou s hladkou moukou a v případě potřeby dochutíme solí a mletým pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Vyzkoušejte nejlepší zavářky do polévek! Články z

Komentáře k receptu: Moniččina zelňačka

Komentáře

  1. Iva   04.12.2012 | 20:11 | reagovat |

    Zelňaček je tu kvanta a prakticky stejných :-X . Jen dia zelí je navíc. Proč je zelí dia? Je nutné?

    1. Monik1982   13.12.2012 | 16:24 | reagovat |

      Ne nutné není, víc nám to tak chutná :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web