Autor:

Mokrý dort

Ingredience
Cukr 250 g
Žloutek 8 ks
Čokoláda
(Změklá)
150 g
Kandované ovoce 50 g
Mleté mandle
(Neloupané)
250 g
Bílek 8 ks
Tekutina na polévání
Červené víno 250 ml
Hnědý rum 1/2 dl
Skořice  
Hřebíček  
Citronová šťáva 250 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Cukr se žloutky utřeme do pěny, přidáme změklou čokoládu, zašleháme a pak přidáváme střídavě mandle s kandovaným ovocem a sníh z bílků. Pečeme v dortové formě velmi zvolna asi 1 hodinu. Upečený dort dáme na talíř a lžícemi poléváme tekutinou. Když se vsákne, dáme na několik hodin vychladnout. Před podáváním zdobíme šlehačkou.<br>Tekutina: všechny přásady krátce převaříme, koření vyndáme a poléváme moučník.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Brownies Brownies - čokoláda jinak + skvělý recept Články z

Komentáře k receptu: Mokrý dort

Komentáře

  1. Vlastimila Vacková   04.02.2006 | 13:04 | reagovat |

    Jednička!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web