Autor:

Mokrý dort

Ingredience
Cukr 250 g
Žloutek 8 ks
Čokoláda
(Změklá)
150 g
Kandované ovoce 50 g
Mleté mandle
(Neloupané)
250 g
Bílek 8 ks
Tekutina na polévání
Červené víno 250 ml
Hnědý rum 1/2 dl
Skořice  
Hřebíček  
Citronová šťáva 250 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Cukr se žloutky utřeme do pěny, přidáme změklou čokoládu, zašleháme a pak přidáváme střídavě mandle s kandovaným ovocem a sníh z bílků. Pečeme v dortové formě velmi zvolna asi 1 hodinu. Upečený dort dáme na talíř a lžícemi poléváme tekutinou. Když se vsákne, dáme na několik hodin vychladnout. Před podáváním zdobíme šlehačkou.<br>Tekutina: všechny přásady krátce převaříme, koření vyndáme a poléváme moučník.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Sýrové koláčky se salsou Podzimní vegetariánské menu Články z

Komentáře k receptu: Mokrý dort

Komentáře

  1. Vlastimila Vacková   04.02.2006 | 13:04 | reagovat | závadný

    Jednička!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web