Autor:

Mokrý dort

Ingredience
Cukr 250 g
Žloutek 8 ks
Čokoláda
(Změklá)
150 g
Kandované ovoce 50 g
Mleté mandle
(Neloupané)
250 g
Bílek 8 ks
Tekutina na polévání
Červené víno 250 ml
Hnědý rum 1/2 dl
Skořice  
Hřebíček  
Citronová šťáva 250 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Cukr se žloutky utřeme do pěny, přidáme změklou čokoládu, zašleháme a pak přidáváme střídavě mandle s kandovaným ovocem a sníh z bílků. Pečeme v dortové formě velmi zvolna asi 1 hodinu. Upečený dort dáme na talíř a lžícemi poléváme tekutinou. Když se vsákne, dáme na několik hodin vychladnout. Před podáváním zdobíme šlehačkou.<br>Tekutina: všechny přásady krátce převaříme, koření vyndáme a poléváme moučník.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Odpalovaná vajíčka s krémem 4 skvělé dezerty ke kávě Články z

Komentáře k receptu: Mokrý dort

Komentáře

  1. Vlastimila Vacková   04.02.2006 | 13:04 | reagovat |

    Jednička!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web