Autor:

Mňamkové ragů

Střední
Ingredience
Anglická slanina 100 g
Vepřová krkovice
Nebo plecka
2 plátek
Mrkev 4 ks
Cibule 2 ks
Celer
(Můžem dát i květák)
 
Brambory 6 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Na dno hrnce dáme anglickou slaninu, na to osolené a opepřené maso, na to na kolečka nakrájenou mrkev, cibuli, kousek nakrájeného celeru a květáku a na to na kolečka nakrájené brambory, osolíme je a opepříme. Dáme na sporák, chvíli necháme, než začne anglická slanina vonět. Pak zalijeme až nad brambory vodou, necháme vařit asi hodinu, voda se pomalu vyvařuje a chutě se nám propojí.

Je to moc dobré a kdo má rád i jinou zeleninu, tak se tam dá dát cokoliv, paprika, kapusta...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Mňamkové ragů

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web