Autor:

Mňamka rýže se zelím

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(asi 1 kg)
 
Rýže 1,5 hrnek
Sterilované zelí  
Sádlo  
Cibule  
Česnek  
Grilovací koření  
Paprika - sladká  
Kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Smetana ke šlehání  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Uvaříme rýži. Uvaříme zelí bez zahuštění.

Příprava masa: (jako na guláš) na sádle zpěníme cibuli, česnek, kmín, přidáme maso nakrájené na kostičky, až pustí šťávu, přidáme papriku, sůl, pepř (dle chuti). Dusíme do měkka.

Do remosky nebo zapékací mísy vrstvíme uvařenou rýži, na to zelí bez šťávy, pak přidáme maso se šťávou. Nakonec opět rýži. Necháme zapéct. Po 10 minutách polijeme šlehačkou a opět necháme zapéct asi 30-45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Mňamka rýže se zelím

Komentáře

  1. IVETA POUPEROVÁ   26.07.2007 | 10:48 | reagovat |

    AHOJ --ZROVNA ZKOUŠÍM TENTO RECEPT,ALE TO MASKO JSEM POMLELA NA MLÝNKU.SMÍCHÁM UDUŠENÉ MASO S UVAŘENOU RÝŽÍ,TO PAK DÁM DO PEKÁČKU STŘÍDAVĚ SE ZELÍM A ŠLEHAČKOU.A JEŠTĚ TOU KLOBÁSOU!!

  2. Anonym   29.06.2007 | 23:43 | reagovat |

    Tento recept znám z hluboké totality, kdy vyšel v Mladém světě, v rubrice " Péťa vařič a je to fakt dobré !!

  3. Martina Tomášková   28.06.2007 | 23:52 | reagovat |

    Teda moc jsem si to neumělapředstavit,ale výsledek...ježiš to je to dobrý!!!!!!!!!!!!Děkuji .za inspiraci

  4. englicka marketa   05.03.2007 | 15:44 | reagovat |

    jejej doufám že jsem vás neurazila já to nemyslela nijak zle :o)))jen právě že já klobásku moc nemus :o))tak si mi tento receptík zamlouvá,a jak jsem již psala rýži já móóc ráda :o)))

  5. Danka Snášelová   05.03.2007 | 14:15 | reagovat |

    Článek inspirace s klobáskou,(známý recept na Slovensku) psala za mě má kolegyně. Střídáme se u počítače a já jsem ji diktovala, jak se uvedený recept dělá na Slovensku (jak ho znám já). Myslela jsem, že pod uvedený článek napsala mé jméno. Jenomže se podepsala svým jménem - Míla. To jenom pro vysvětlení (pro Markétu) proč v předcházejícím článku píšu, že své rady a inspiraci nikomu nenutím. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web