Mlsná krůta

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Kerstin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks krůtí maso kousky
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 30
      g máslo
    • 200
      g žampiony
    • 1
      dl bílé víno
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • sůl
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté kousky krůty osolíme a opepříme, poté kousky poprášíme moukou a opečeme ze všech stran na oleji. Po chvilce podlijeme vínem, přikryjeme pokličkou a dusíme v troubě do změknutí. Při dušení kousky obracíme a podléváme vodou. Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, přidáme lžičku soli a lžičku citrónové šťávy a dusíme na másle. Když je maso měkké, přidáme žampiony a krátce je podusíme.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    30. 12. 2012 12:04

    FŮJ, vypadá to odporně ! :-S :-$ :-$

  • Simča S.
    Simča S. |

    29. 10. 2010 13:03

    Výborné, maso jsem den předem naložila do trochy česneku, soli a oleje, dnes jsem dodělala a moc jsme si pochutnali. Podával jsem s rýží a mrkvovým salátem. Simča S.