Autor:

Mlsná krůta

Střední
Porce: 4
Ingredience
Krůtí maso
kousky
4 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Máslo 30 g
Žampiony 200 g
Bílé víno 1 dl
Hladká mouka  
Pepř mletý  
Sůl  
Citronová šťáva  
Mlsná krůta

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Opláchnuté kousky krůty osolíme a opepříme, poté kousky poprášíme moukou a opečeme ze všech stran na oleji. Po chvilce podlijeme vínem, přikryjeme pokličkou a dusíme v troubě do změknutí. Při dušení kousky obracíme a podléváme vodou. Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, přidáme lžičku soli a lžičku citrónové šťávy a dusíme na másle. Když je maso měkké, přidáme žampiony a krátce je podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Mlsná krůta

Komentáře

  1. Simča S.   29.10.2010 | 13:03 | reagovat |

    Výborné, maso jsem den předem naložila do trochy česneku, soli a oleje, dnes jsem dodělala a moc jsme si pochutnali. Podával jsem s rýží a mrkvovým salátem. Simča S.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web