Mleté maso v těstě

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 9
      lžíce mléko
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • 100
      g tvaroh
    • 50
      g zakysaná smetana
    • 2
      lžička prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mouky přidáme mléko, olej, kypřící prášek, tvaroh, sůl, kysanou smetanu a vše promícháme. Těsto rozválíme na pomoučeném válu, potřeme náplní, strouhaným sýrem a nasekanou petrželovou natí. Svineme do rolády a nakrájíme na kousky. Do vymazané zapékací mísy klademe těsně vedle sebe nakrájené kousky rolády. Potřeme žloutkem a vložíme péct do vyhřáté trouby. Po upečení posypeme balkánským sýrem.
2
Náplň: mleté maso ochutíme solí, mletou sladkou červenou paprikou, majoránkou, paprikovou pastou a pepřem. Přidáme vejce a promícháme.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Šárka Furchová
    Šárka Furchová |

    23. 6. 2007 10:48

    Vařila jsem minulý víkend a měla jsem doma úspěch...chutná podobně jako normální sekaná, ale těsto mírně zjemní chuť masa a je to výborné i samotné s chlebem :-)