Mleté maso s kysaným zelím II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 150
      g rýže
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka oregáno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži povařit do poloměkka, smíchat se syrovým mletým masem, osolit, okořenit. Do zapékací misky nebo pekáčku dát vrstvu pokrájeného kysaného zelí, na něj rozložit všechnu masovou směs, navrch znovu vrstvu zelí, cibuli nakrájenou na kolečka, zalijeme kečupem (přiměřeně) a po stěně misky nalijeme vodu (asi na prst ode dna). Dáme zapéct.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Ivana
    Ivana |

    14. 9. 2007 10:01

    Dobrý den,také dělávám.Je to pro mě docela rychlé jídlo.Ještě si to usnadňuji tím,že rýži nevařím,ale před přípravou ji na chvilku namočím do vody.Cibuli nepřidávám-mohu příště taky zkusit.Do mletého masa dávám vajíčka,asi není potřeba a vytvářím z masa takové koule,které pak dám na vrstvu kys.zelí.Jako přílohu já dávám chleba.Doporučuji zkusit.