Autor:

Mleté maso s kořeněnou omáčkou

Střední
Ingredience
Vepřová plec
bůček
200 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Olej 3 lžíce
Slanina
plátky
2 ks
Rajský protlak
malá konzerva
 
Mletá paprika 1 lžička

Postup přípravy:

Maso:

Umeleme obě masa Nadrobno v robotu se srpovitým nožem nejprve usekáme dva stroužky česneku a pak přidáme půl cibule (sekáme společně) Smícháme masa, cibuli s česnekem, sůl, vejce Na teflonové pánvičce za občasného míchání dusíme pod pokličkou. Zaléváme malým množstvím vařící vody (z rychlovarné konvice) Dusíme asi 25 min. Omáčka: V robotu se srpovitým nožem nasekáme zbylé dva stroužky česneku a druhou půlkou cibule Na oleji rozpustíme slaninu Zpěníme cibuli s česnekem Přidáme hladkou mouku, papriku (má vzniknout kaše, jinak přidáme olej) Zalijeme vařící vodou Přidáme bobkový list (po vaření vyjmout), rajský protlak Vaříme za občastného míchání 15 min. Přílohy: různé druhy těstovin, rýže, pečivo Doba přípravy: 30-45 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: Mleté maso s kořeněnou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web